skip to Main Content

Elke weekmiddag serveren wij een middaglunch aan € 32,00 pp,
volgens marktaanbod (voorgerecht, hoofdgerecht & koffie).

6-9 MEI
Toast champignon met lente-ui
OF
Slaatje met groene asperges & Superano
~
Gebakken zalm met wokgroenten, frietjes & choronsaus
OF
Varkenshaasje, spinazie, puree & pepersaus

13-16 MEI
Gerookte zalm met avocado & zure room
OF
Kaaskroketjes met citrus & gefruite peterselie
~
Warm visassortiment met witte wijnsaus & kroketjes
OF
Pasta met groene pesto & kip

20-23 MEI
Asperges op Vlaamse wijze
OF
Slaatje met gerookte kip & Parmezaan
~
Gebakken kabeljauw met ratatouille, sla & frietjes
OF
Rundstartaar in de keuken bereid, sla & frietjes

27-30 MEI
(Op 29 mei serveren we geen lunch)
Tomaat mozzarella
OF
Scampi lookroom
~
‘Vangst van de dag’ dugléré met puree & paddenstoelen
OF
Kalfsburger met wokgroenten, krieltjes & pepersaus

3-6 JUNI
Vitello tonnato
OF
Klein warm vissersbordje met zachte roomsaus
~
Malderse asperges met beenham, gebakken aardappelen & mousseline
OF
Oosterse wok met scampi, groentjes & rijst

10-13 JUNI
Rundscarpaccio klassiek
OF
Zeebaars met pistachekorst
~
Pasta met kreeftensaus, wokgroenten & gebakken zalm
OF
Varkenshaasje met champignonsaus, witloofsla & kroketjes

17-20 JUNI
Terrine van zalm met waterkers
OF
Breydelhamkroketjes met mosterdmayo
~
‘Vangst van de dag’ met puree, groene asperges & witte wijnsaus
OF
Salade geitenkaas met spek, honing & frietjes

24-27 jUNI
Scampi lookroom
OF
Grieks slaatje met feta
~
Balletjes in Provençaalse saus met sla & frietjes
OF
Kabeljauw à la Meunière met preistoemp

1-4 JULI
Gerookte zalm met kruidenkaas
OF
Kaaskroketten met citrus
~
‘Vangst van de dag’ met wokgroenten, krieltjes & mousseline
OF
Pasta met kip, paddenstoelen & roomsausje