skip to Main Content

Elke weekmiddag serveren wij een middaglunch aan € 34,00 pp,
volgens marktaanbod (voorgerecht, hoofdgerecht & koffie).

4-7 NOV
Zeebaars met kervelolie
OF
Rundstartaar met truffelmayo
~
Winterse salade geitenkaas met spek, honing & frietjes
OF
Pasta met scampi, groene pesto & courgette

12-14 NOV
(Op 11/11 serveren wij geen middaglunch)
Klein warm visassortiment met zachte roomsaus
OF
Slaatje met ricotta & superano
~
Gebakken zalm met mosterdmousseline, kropsla & frietjes
OF
Varkenshaasje met puree, wortel & tijmsaus

18-21 NOV
Vitello tonnato
OF
Ravioli met krab
~
‘Vangst van de dag’ à la Meunière met sla & verse frietjes
OF
Wok met kip, rijst, wokgroentjes & kokossaus

25-28 NOV
Slaatje met geitenkaas & gerookte zalm
OF
Risotto met boschampignons & spekjes
~
Zeebaars met peterseliepuree & ratatouille
OF
Varkenshaasje met gebakken witloof, pepersaus & kroketjes

2-5 DEC
Kaaskroketten met citrus
OF
Scampi Duiveltjes
~
Dendermondse paardenworsten met witloofsla & verse frietjes
OF
Pasta met spinazie, kruidenkaas & gebakken zalm

9-12 DEC
Wildpastei met uienconfituur
OF
Gebakken zalm met kervelolie
~
Pasta met tomatensaus & kalfslapje
OF
Schelvis met peterselie aardappelen, sucrine & mosterdsaus

16-26 DEC
Wildkroketten met mosterdmayo
OF
Brioche met gerookte heilbot & kruidenkaas
~
Warm visassortiment, zachte roomsaus & kroketjes
OF
Wildburger met pompoenpuree, paddenstoelen & champignonsaus

6-9 JAN
Garnaalkroketten met citrus
OF
Wintercarpaccio met walnoot & blauwe kaas
~
Gebakken zalm met preistoemp & mousseline
OF
Rundsbrochette met witloofsla, pepersaus & verse frietjes