skip to Main Content

Elke weekmiddag serveren wij een middaglunch aan € 32,00 pp,
volgens marktaanbod (voorgerecht, hoofdgerecht & koffie).

14-17 JANUARI
Wildpaté met veenbessen
OF
Zeebaars met kervelolie
~
Warm visassortiment met zachte roomsaus & aardappeltjes
OF
Rundsbrochette met pepersaus, kropsla & frietjes

21-24 JANUARI
Tartaar van zalm met rucola
OF
Risotto met paddenstoelen
~
‘Vangst van de dag’ met parmezaanpuree & tomaat
OF
Pasta met spinazie, roomsaus & kip

28-31 JANUARI
Vitello Tonnato
OF
Scampi lookroom
~
Kabeljauw meunière met sla & frietjes
OF
Stoemp met prei & breydelspek

4-7 FEBRUARI
Rundscarpaccio met truffelmayonaise
OF
Kaaskroketjes met citrus
~
Pasta met rode pesto & scampi
OF
Varkenshaasje met wintergroenten, pepersaus & kroketjes

11-14 FEBRUARI
Quiche met spek & champignons
OF
Terrine van zalm met dip van dille
~
‘Vangst van de dag’ met puree, prei & witte wijnsaus
OF
Pasta pesto met courgette & kip

18-21 FEBRUARI
Slaatje met gerookte kip & currydressing
OF
Scampi duiveltjes
~
Pasta met zalm, broccolini & roomsausje
OF
Dendermondse paardenworstjes met witloofsalade & frietjes

25-28 FEBRUARI
Kaaskroketjes met citroenmayo
OF
Zeebaars met bieslooksaus
~
Kabeljauw met wokgroentjes, choronsaus & krieltjes
OF
Varkenshaasje met wortelpuree & pepersaus

4-7 MAART
Ravioli met ham & prei
OF
Koude aardappelsalade met gerookte heilbot
~
Gebakken zalm met witloofsalade, citroensaus & frietjes
OF
Luikse balletjes met sla & gebakken aardappelen

11-14 MAART
Breydelhamkroketjes met zwarte peper dip
OF
Salade van tabouleh met fetakaas
~
Pasta met scampi & rode pesto
OF
Rundstartaar in de keuken bereid met Savora, sla & frietjes