skip to Main Content

Sharing plates

Apero

Tempura van nobashi met limoenmayo (6st) – € 14,00
Bruschetta met tomaat, Italiaanse ham & permezaan (6st) – € 15,00
MINI kaaskroketjes met Hamse Graanmosterd (6st) – € 14,00
MINI kroketjes van Waguy met truffeldressing (6st) – € 18,00
MINI Oosters gelakte balletjes (6st) – € 14,00

Voorgerechten

Carpaccio van rund, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan – € 19,20
Artisanale kaaskroketten – € 15,50
Artisanale kaas- en garnaalkroketten – € 19,00
Artisanale garnaalkroketten – € 22,00
Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 19,00
Gerookte zalm, peterselie & rode ui – € 21,00
Risotto, beukenzwam & buikspek – € 19,00
Risotto, beukenzwam & gerookte parmezaan –  € 17,50

portie frietjes + € 2,80

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Steak tartaar ‘aan tafel bereid’ met sla & verse frietjes – € 26,50
Steak (250g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 29,00
Hereford ribeye (350g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 39,00
Varkensbrochette Duroc met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 28,50
Tagliata van rund, pasta pesto & parmezaan – € 31,00

Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 27,50
Fijn visassortiment, zachte roomsaus & frisse kruiden – € 32,00
Zuiderse salade van parelcouscous, zeebaars & coulis van paprika – € 30,00
Gebakken zalm, witloofslaatje, béarnaise & verse frietjes – € 32,00

(Elk hoofdgerecht kan vergezeld worden van: puree / verse kroketten / frietjes / pasta)

BRASSERIEGERECHTEN

Salade geitenkaas met spekjes, appel & honing – € 26,50
Salade met gegrilde kip & curry – € 24,50
Salade met scampi, appel & curry – € 27,50
Huisbereide vol-au-vent – € 25,00
Pasta met rode pesto & scampi – € 26,50
Fish and chips, sla, tartaar & verse frietjes – € 22,50

VEGETARISCHE BRASSERIEGERECHTEN

Tagliatelle, groene asperges, limoen & geitenkaas – € 25,00
Zuiderse salade van parelcouscous, halloumi & coulis van paprika – € 28,00

Desserten

Moelleux au chocolat met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met warme chocoladesaus – € 13,00
Vanille ijs met Belgische aardbeien – € 13,00
Ciroensorbet, blueberry & wodka – € 13,00
Mascarpone met kersen, amandel & vanille ijs – € 13,00
Tiramisu met Belgische aardbeien – € 13,00
Crème brûlée klassiek – € 9,80

Kindergerechten

Kinder vol-au-vent met appelmoes & verse frietjes – € 14,00
Kindersteak  met saus naar keuze & verse frietjes – € 18,00
Balletjes in tomatensaus, sla & verse frietjes – € 14,00
Huisbereide kibbeling, sla & verse frietjes – € 14,00

 

 

Wij aanvaarden à la carte maximaal 4 verschillende gerechten per gang.
Deze gerechten mogen gekozen worden uit de restaurantkaart, brasseriekaart en Menu Cleophas.
De Menu Cleophas kan enkel per volledige tafel genomen worden.

Wij blijven de hele zomer open! 

Jaarlijks verlof
Zondag 1 september t.e.m. donderdag 19 september! (wegens renovatiewerken)