skip to Main Content

Sharing plates

Apero

Goujonettes van pladijs met tartaar (6st) – € 15,00
Pinsa met tomaat, ricotta, gegrilde courgette & Ibericoham (6st) – € 15,00
Mini kaaskroketjes met Hamse Graanmosterd (6st) – € 14,00
Oosters gelakte balletjes (6st) – € 14,00
Nacho’s plate met pulled porc & cheddar – € 12,00

Voorgerechten

Carpaccio van rund, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan – € 19,50
Artisanale kaaskroketten – € 17,00
Artisanale kaas- en garnaalkroketten – € 19,50
Artisanale garnaalkroketten – € 22,00
Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 19,00
Gerookte zalm, peterselie & rode ui – € 22,00
Terrine van eendenlever, brioche & compote van rode ui – € …
Tarte Tatin van tomaat met burratina, basilicum & Italiaanse ham – € 19,50
Tarte Tatin van tomaat met burratina & basilicum –  € 18,00

portie frietjes + € 2,80

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Steak tartaar ‘aan tafel bereid’ met sla & verse frietjes – € 26,50
Steak (250g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 29,00
C’ôte à l’os (voor 2 personen) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € …
Varkensbrochette Duroc met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 28,50
Tagliata van rund, pasta pesto & parmezaan – € 31,00

Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 27,50
Fijn visassortiment, zachte roomsaus & frisse kruiden – € 32,00
Zeebaars met butternut pompoen, beukenzwam, puree, lardo di colonnata & kappertjesboter – € 30,00
Gebakken zalm met knolselder, broccolini, aardappelen cocotte & jus van Vermouth – € 32,00

(Elk hoofdgerecht kan vergezeld worden van: puree / verse kroketten / frietjes / pasta)

BRASSERIEGERECHTEN

Salade geitenkaas met spekjes, appel & honing – € 26,00
Salade met gegrilde kip & curry – € 26,00
Salade met scampi, appel & curry – € 26,50
Huisbereid stoofvlees – € 25,00
Tagliatelle met broccoli, limoen & scampi – € 27,50
Fish and chips, sla, tartaar & verse frietjes – € 23,00

VEGETARISCHE BRASSERIEGERECHTEN

Tagliatelle, broccoli, limoen & geitenkaas – € 25,00
BeeT Wellington met knolselderpuree & jus van truffel – € 28,00

Desserten

Moelleux au chocolat met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met warme chocoladesaus – € 13,00
Vanille ijs Bresiliënne – € 13,00
Ciroensorbet, blueberry & wodka – € 13,00
Sabayon met vanille ijs – € 15,00
Baileys tiramisu – € 13,00
Crème brûlée klassiek – € 9,80

Kindergerechten

Kinder stoofvlees met appelmoes & verse frietjes – € 16,00
Kindersteak  met saus naar keuze & verse frietjes – € 18,00
Balletjes in tomatensaus, sla & verse frietjes – € 16,00
Huisbereide kibbeling, sla & verse frietjes – € 16,00

 

 

Wij aanvaarden à la carte maximaal 4 verschillende gerechten per gang.
Deze gerechten mogen gekozen worden uit de restaurantkaart, brasseriekaart en Menu Cleophas.
De Menu Cleophas kan enkel per volledige tafel genomen worden.

Wij zijn met jaarlijks verlof! 

Zondag 1 september t.e.m. donderdag 19 september! (wegens renovatiewerken)