skip to Main Content

Voorgerechten

Artisanale kaas- en/of garnaalkroketten met gefruite peterselie – € 13,00
Scampi (Cleophas / look natuur / curryroom / duivels) – € 16,00
Gerookte zalm, blini, mierikswortel, zure room & dille – € 15,00
Open ravioli met kreeft, courgette & basilicum – € 19,00
Carpaccio van rund, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan – € 16,00
Terrine van eendenlever, rode biet, Vondelmolen peperkoek & vanille – € 18,00
Salade Cleophas met gerookte zalm, scampi, foie gras & gandaham – € 21,00

portie frietjes + € 2,80

Hoofdgerechten

Fijn visassortiment met zachte roomsaus & grijze garnalen – € 25,00
Scampi (Cleophas / look natuur / curryroom / duivels) – € 24,00
Salade Cleophas met gerookte zalm, scampi, foie gras & gandaham – € 28,00
Gebakken zalm, duglérésaus, grijze garnaaltjes & duchesse aardappelen – € 24,00
Grietfilet met bloemkool, hazelnoot, jus van kreeft & aardappel – € 30,00
Open ravioli met kreeft, courgette & basilicum – € 29,00

Varkenshaasje met chorizo, spinazie, beukenzwam, rode wijnsaus & kroketjes – € 24,00
Steak tartaar met sla & verse frietjes “aan tafel bereid” – € 23,00

Côte à l’os (2 personen) / 1.000 gram –  € 59,00
Steak / 250 gram – € 22,00
Filet pur / 250 gram – € 29,00

Sauzen + € 2,50: béarnaise/champignonroom/peperroom/gebakken champignons

Elk hoofdgerecht kan vergezeld worden van: puree / verse kroketten / verse frietjes / pasta

Kindergerechten

Stel zelf je kindergerecht samen voor € 15,00.
Alles huisbereid en met verse producten, ook voor onze allerkleinste vrienden (tot 12 jaar)!

Kibbeling
Nuggets van Kip
Balletjes in tomatensaus
Vol-au-vent
Verse appelmoes
Tomatenslaatje
Frietjes
Puree

Wij aanvaarden à la carte maximaal 4 verschillende gerechten per gang.
Deze gerechten mogen gekozen worden uit de restaurantkaart, brasseriekaart en Menu Cleophas.
De Menu Cleophas kan enkel per volledige tafel genomen worden.