skip to Main Content

Sharing plates

Apero

Mini garnaalkroketjes met limoenmayo (6st) – € 13,00
Bruschetta met tomaat, Iberico ham & permezaan (6st) – € 13,00
Goujonettes met verse tartaar – € 13,00
Kroketjes van pulled beef met Savoramosterd (6st) – € 13,00

Voorgerechten

Carpaccio van rund, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan – € 19,20
Artisanale kaaskroketten – € 14,90
Artisanale kaas- en garnaalkroketten – € 16,90
Artisanale garnaalkroketten – € 18,90
Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 19,00
Gerookte zalm, peterselie & rode ui – € 21,00
Tarte tatin van tomaat met geitenkaas & basilicum – € 16,90

portie frietjes + € 2,80

Hoofdgerechten

HOOFDGERECHTEN

Steak tartaar ‘aan tafel bereid’ met sla & verse frietjes – € 26,00
Steak (250g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 29,00
Hereford ribeye (350g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 39,00
Varkensbrochette Duroc met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 28,50
Tagliata van rund, pasta pesto & parmezaan – 29,50

Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 27,50
Fijn visassortiment, zachte roomsaus & frisse kruiden – € 31,00
Zalm uit de oven, gelakte honing, puree, spinazie & dillesaus – € 29,50
Gebakken paling met sjalot, gebakken amandelen, tartaar & verse frietjes – € 32,00

(Elk hoofdgerecht kan vergezeld worden van: puree / verse kroketten / frietjes / pasta)

BRASSERIEGERECHTEN

Salade geitenkaas met spekjes, appel & honing – € 25,50
Salade met gegrilde kip & curry – € 24,50
Salade met scampi, appel & curry – € 27,50
Huisbereide vol-au-vent – € 24,50
Pasta met kip, courgette & rode pesto – € 24,50
Fish and chips, sla, tartaar & verse frietjes – € 22,50

VEGETARISCHE BRASSERIEGERECHTEN

Zoete aardappel, vegan pulled beef, rode ui & Za’atar dipsaus – € 24,50
Vegetarische pasta met Zuiderse groentjes, rode pesto & Halloumi – € 24,50

Desserten

Moelleux au chocolat met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met warme chocoladesaus – € 13,00
Appelbeignets, dulce de leche & vanille ijs – € 13,00
Tiramisu – € 13,00
Crème brûlée – € 9,80

Kindergerechten

Kinder vol-au-vent met appelmoes & verse frietjes – € 14,00
Kindersteak  met saus naar keuze & verse frietjes – € 17,00
Balletjes in tomatensaus, sla & verse frietjes – € 14,00
Huisbereide kibbeling, sla & verse frietjes – € 14,00

 

 

Wij aanvaarden à la carte maximaal 4 verschillende gerechten per gang.
Deze gerechten mogen gekozen worden uit de restaurantkaart, brasseriekaart en Menu Cleophas.
De Menu Cleophas kan enkel per volledige tafel genomen worden.