– Sharing plates –
Goujonettes van pladijs met tartaar (6st) – € 15,00
Pinsa met pesto van pistache, mozzarella & pancetta (6st) – € 15,00
Crispy chicken strips met home-made Cleophas’ saus (6st) – € 15,00
Oosters gelakte balletjes (6st) – € 14,00
Pan con tomate met aioli & Pata Negra (6st) – € 15,00
Duroc d’olive kroketjes met mosterd (6st) – € 15,00
– Voorgerechten –
Carpaccio van rund, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan – € 19,50
Artisanale kaaskroketten – € 17,00
Artisanale kaas- en garnaalkroketten – € 19,50
Artisanale garnaalkroketten – € 22,00
Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 19,50
Gerookte zalm, peterselie & rode ui – € 22,00
Kalfstartaar met de hand gesneden, pickles & sesam – €19,50
Coeur de boeuf tomaat met Pata Negra, burrata & rucola – € 20,50
Coeur de boeuf tomaat met burrata & rucola – € 18,50
portie frietjes + € 2,80
– Hoofdgerechten –
Steak tartaar ‘aan tafel bereid’ met sla & verse frietjes – € 26,50
Steak (250g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 29,00
C’ôte à l’os (voor 2 personen) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 82,00
Varkensbrochette Duroc met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 28,50
Tagliata van rund, pasta pesto & parmezaan – € 31,00
Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 27,50
Fijn visassortiment, zachte roomsaus & frisse kruiden – € 32,00
Zeebaars met peultjes, trostomaat, puree & limoensaus – € 32,00
Gebakken kabeljauw met kruidenkorst, spinazie, puree & blanke botersaus – € 32,00
(Elk hoofdgerecht kan vergezeld worden van: puree / verse kroketten / frietjes / pasta)


– Brasseriegerechten –
Salade geitenkaas met spekjes, appel & honing – € 26,50
Salade met gegrilde kip & curry – € 26,50
Salade met scampi, appel & curry – € 26,50
Huisbereide vol-au-vent – € 26,50
Tagliatelle met spinazie, pittige tomatensaus & scampi – € 27,50
Fish and chips, sla, tartaar & verse frietjes – € 23,00
– Vegetarische brasseriegerechten –
Tagliatelle met spinazie, pittige tomatensaus & Halloumi – € 25,00
– Desserten –
Moelleux au chocolat met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met warme chocoladesaus – € 13,00
Café affogato met vanille ijs & sinaasappel – € 13,00
Sorbet van framboos, rode vruchten & champagne – € 13,00
Sabayon met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met Belgische aardbeien – € 13,00
Crème brûlée klassiek – € 9,80
– Kindergerechten –
Kinder vol-au-vent met appelmoes & verse frietjes – € 16,00
Kindersteak met saus naar keuze & verse frietjes – € 18,00
Balletjes in tomatensaus, sla & verse frietjes – € 16,00
Huisbereide kibbeling, sla & verse frietjes – € 16,00
Wij aanvaarden à la carte maximaal 4 verschillende gerechten per gang.
Deze gerechten mogen gekozen worden uit de restaurantkaart, brasseriekaart en Menu Cleophas.
De Menu Cleophas kan enkel per volledige tafel genomen worden.