skip to Main Content

– Sharing plates –

Goujonettes van pladijs met tartaar (6st) – € 15,00
Pinsa met buikspek, pompoen & geitenkaas (6st) – € 15,00
Crispy chicken strips met home-made Cleophas’ saus (6st) – € 15,00
Oosters gelakte balletjes (6st) – € 14,00
Bruschetta met paddenstoelen, Hervé & Pata Negra (6st) – € 15,00
Wildkroketjes met truffeldip (6st) – € 15,00

– Voorgerechten –

Carpaccio van rund, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan – € 20,50
Artisanale kaaskroketten – € 17,00
Artisanale kaas- en garnaalkroketten – € 19,50
Artisanale garnaalkroketten – € 22,00
Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 19,50
Gerookte zalm, peterselie & rode ui – € 22,00
Terrine van eendenlever met gekarameliseerde hazelnoot & kumquat – €26,00
Gelakt buikspek met pastinaak, witte kool & gemberbouillon – €20,50
Brioche met spinazie, gepocheerd ei & mouisseline –  € 18,50

portie frietjes + € 2,80

– Hoofdgerechten –

Steak tartaar ‘aan tafel bereid’ met sla & verse frietjes – € 26,50
Steak (250g) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 31,00
C’ôte à l’os (voor 2 personen) met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 84,00
Varkensbrochette Duroc met pepersaus / béarnaise / champignonsaus /
gebakken champignons, sla & verse frietjes – € 29,50
Tagliata van rund, pasta pesto & parmezaan – € 31,00

Scampi look natuur / Cleophas / curry – € 27,50
Fijn visassortiment, zachte roomsaus & frisse kruiden – € 32,00
Kabeljauw met spruitjes, shiitake, puree & mousseline van mosterd – € 32,00
Zeebaars met beukenzwam, puree van butternut & champagnesaus – € 32,00

(Elk hoofdgerecht kan vergezeld worden van: puree / verse kroketten / frietjes / pasta)

– Brasseriegerechten –

Salade geitenkaas met spekjes, appel & honing – € 27,50
Salade met gegrilde kip & curry – € 27,50
Salade met scampi, appel & curry – € 27,50
Huisbereide vol-au-vent – € 27,50
Stoofvlees van varkenswangen met witloofsalade & verse frietjes – € 28,00
Tagliatelle met paddenstoelen, burrata, walnoot & Ibericoham – € 28,50
Fish and chips, sla, tartaar & verse frietjes – € 23,00

– Vegetarische brasseriegerechten –

Tagliatelle met paddenstoelen, burrata & walnoot – € 26,00

– Desserten –

Moelleux au chocolat met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met warme chocoladesaus – € 13,00
Chocolade cheesecake met speculoos & mandarijn – € 13,00
Sabayon met vanille ijs – € 13,00
Vanille ijs met advocaat – € 13,00
Bladerdeeg met Jonagold, mascarpone & botercaramel – € 13,00
Crème brûlée klassiek – € 9,80

– Kindergerechten –

Kinder vol-au-vent met appelmoes & verse frietjes – € 16,00
Kindersteak  met saus naar keuze & verse frietjes – € 18,00
Balletjes in tomatensaus, sla & verse frietjes – € 16,00
Huisbereide kibbeling, sla & verse frietjes – € 16,00

 

Wij aanvaarden à la carte maximaal 4 verschillende gerechten per gang.
Deze gerechten mogen gekozen worden uit de restaurantkaart, brasseriekaart en Menu Cleophas.
De Menu Cleophas kan enkel per volledige tafel genomen worden.