skip to Main Content
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

HOT-TAKE-AWAY

VALENTIJN

Bestel nu alvast onze BOX vol LIEFDE! Vier Valentijn in 2021 liefdevol thuis! De gerechten zijn heel eenvoudig op te warmen. Zeker wanneer u het zichzelf gemakkelijk maakt en beide dezelfde gerechten neemt. Denk er aan tijdig uw allergenen te melden of een vegetarisch alternatief aan te vragen. Bestellen kan via mail. De BOX afhalen kan op Vrij 12/2 en Zat 13/2 tussen 15u en 18u en op Zon 14/2 tussen 10u en 12u.

Restaurant Cleophas

Cleophas, een brasserie–restaurant, waar gezelligheid, een vlotte en vriendelijke bediening en stijlvol tafelen samengaan!  Cleophas is gehuisvest in een prachtig pand te Sint-Gillis-Dendermonde.

Afhankelijk van de stemming en gelegenheid biedt Cleophas een brasseriekaart met net dat tikkeltje meer of eerder de Menu Cleophas wisselend volgens de seizoenen!  Het interieur is uitnodigend en warm, een plaats waar iedereen tot rust kan komen. Rondom 1 kant van het pand is er een gezellige veranda met een mooie lichtinval. In de zomer is het heerlijk vertoeven tussen het groen op het tuinterras.

Middaglunches

Elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- & vrijdagmiddag kan u heerlijk komen lunchen vanaf € 24.00 p.p.

BEKIJK MEER VAN GROEP CYRIEL

groepcyriel