skip to Main Content

Voorgerechten

Terrine van haas
peperkoek / appelstroop / witloof

Of

Gebakken eendenlever
brioche / eekhoorntjesbrood / truffel
(+ € 5,00)

Of

Sashimi
gerookte zalm / wasabi / soja / citrus

Tussengerecht

Uiensoep
room / crumble van zwarte pens

Hoofdgerechten

Wilde vol-au-vent
fazant / kalfszwezerik / portobello / kroketjes

Of

Hertenfilet
knolselder / stoofpeer / Diane saus / amandelkroketjes

Of

Zeebaars
butternut / beukenzwam / puree / lardo di colonnata / kappertjesboter

Desserten

Eclair
banaan / callebaut sao thome / pecannoot

Of

Kazen
vijgenchutney / rozijnenbrood met nootjes
(+ € 5,00)

 

Menu Cleophas 3 gangen: € 59,00 pp
Menu Cleophas 4 gangen: € 67,00 pp