skip to Main Content

Voorgerechten

Argentijnse gamba’s met bloemkool, hazelnoot & hazelnootboter
OF
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, gerookte zalm & hummus
OF
Huisgemaakte kroket met Ibericoham & een kruidig slaatje

Tussengerecht

Soepje van zoete aardappel met reepjes van kip & pindanoot

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje op vel gebakken vergezeld van een stoemp met zure room en gerookt spek, prei, bimi & een mosterdsausje
OF
Eendenfilet met een crumble van kruiden, spitskool, emulsie van paddenstoel, gratin aardappeltjes & een jus van gebrande ui
OF
Gegrilde zalmfilet met een slaatje van witlof & choronsaus

Desserten

Structuren van bramen, kamille & yoghurt
OF
Moelleux van chocolade & ijs van gezouten karamel (+ € 2,00)

Menu Cleophas 3 gangen: € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen: € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).