skip to Main Content

Voorgerechten

Tartaar van krab, gerookte aardappel, groene appel, zure room & avruga
OF
Zeebaars op vel gebakken, risotto, spinazie & zwarte knoflook
OF
Rundscarpaccio, rucola, basilicumpesto & gerookte parmezaan

Tussengerecht

Soepje van paprika met pittige roomkaas

Hoofdgerechten

Skrei in olie gegaard, wortel en courgette in melkzuur gemarineerd, stoemp met gerookt spek & mousseline van mosterd
OF
Parelhoen, gekonfijte knolselder, paddenstoelen, jus van truffel & kroketjes
OF
Penne met scampi, look, venkel & zacht tomatensausje

Desserten

Brownie van pistache, frambozen & basilicum
OF
Sabayon met Licor 43 & ijs van karamel

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).