skip to Main Content

Voorgerechten

Krokante pladijsreepjes, huisgemaakte tartaar & slaatje van kruiden
OF
Handgesneden tartaar van gepekeld Partenais rund, hazelnoot & gefrituurde eidooier
OF
Scampi op Cleophas’ wijze

Tussengerecht

Courgettesoep met olie van rucola & gerookte zalm

Hoofdgerechten

Eendenfilet, traag gegaard en licht gerookt, cremeux van ui en kruidnagel, snijbonen, stro aardappeltjes & portosaus
OF
Roodbaarsfilet, Zuiderse groentenratatouille, venkel, jus van tomaat & Ratte de Touquet
OF
Fijn visassortiment, frisse kruiden, zachte roomsaus & kroketjes

Desserten

Frambozengebak met Italiaans eiwitschuim & bergamot
OF
Vanille ijs met warme chocoladesaus

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).