skip to Main Content

Voorgerechten

Malderse asperges met gerookte zalm & mousseline
OF
Rundscannelloni met rivierkreeft, groene appel & avocado
OF
Garnaalkroketjes op klassieke wijze

Tussengerecht

Wortelsoep met tijm & geitenkaas

Hoofdgerechten

Tongscharfilet, spitskool, hazelnoot, sausje van groene kruiden & pommes fondant
OF
Schelvishaas, venkel, spinazie, groene curry & kasteelaardappelen
OF
Varkenskroontje Brasvar, bloemkool, tomaat, Blackwellsaus & kroketjes

Desserten

Creaties van kersen, mousse van chocolade & pistache ijs
OF
Baba au Rhum, passievrucht & gegrilde ananas

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 pp

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).