skip to Main Content

Voorgerechten

Gravad lax zalm met rode biet, gel van zeewier & crumble van wasabi
OF
Bosduif met pastinaak, beukenzwam & jus van truffel
OF
Wildpaté met compote van witte ui en rode peper, gelei van veenbessen & notenbrood

Tussengerecht

Preisoep met krokante spekjes

Hoofdgerechten

Hertenfilet met zilveruitjes, gebrande schorseneren, crème van rode wortel, bloedworst & amandelkroketjes
OF
Grietfilet met witloof, geroosterde spruitjes, krokante kastanje, blini van aardappel & beurre blanc
OF
Pasta met paddenstoelen & truffel

Desserten

Parfait Dulce de Leche, geroosterde pinda’s, ganache van chocolade & nougat
OF
Crème brûlée op klassieke wijze

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).