skip to Main Content

Voorgerechten

Gegrilde Malderse asperges, Superano, rucola, vinaigrette van tomaat & krokante zuurdesem
OF
Malderse asperges met mimosa van ei, peterselie & geklaarde boter
OF
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie & gegrilde citrus

Tussengerecht

Velouté van asperges & krokant van kummel

Hoofdgerechten

Dorade royal met gewokte asperges, tuinbonen, zandwortel, peterselieaardappelen & blanke botersaus
OF
Lamsfilet, kroketje van de nek, groene asperges, erwten, geroosterde paprika, zuiderse gratinaardappelen & jus van rozemarijn
OF
Steak tartaar ‘in de keuken bereid’, groene sla & verse frietjes

Desserten

Panna cotta van witte chocolade, gemarineerde aardbeien en sorbet
OF
Vanille ijsje met verse vruchten

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).