skip to Main Content

Voorgerechten

Wildpaté met compote van witte ui en rode peper, gelei van veenbessen & notenbrood
OF
Gebakken coquilles met pompoen, rozemarijn, pecorino & gerookt buikspek
OF
Garnaalkroketjes met gefruite peterselie & citrus

Tussengerecht

Knolseldersoep met gerookte forel & zure room

Hoofdgerechten

Vol-au-vent van fazant, filet, rilette met truffel, kastanjechampignons, krokante zwezerik, fazantjus & kroketjes
OF
Kabeljauwhaasje, cremeux van broccoli, spinazie, mousseline met savoramosterd & gerookte aardappelpuree
OF
Smoked filet van brasvarken, bloemkool, wortel, gratin aardappeltjes & blackwell saus

Desserten

Bisquit van Callebaut Sao Thome chocolade & mandarijn
OF
Appelstrudel met vanille ijs

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).