skip to Main Content

Voorgerechten

Wildpaté, kramiek, witloof, rode ui & Luikse siroop
OF
Gebakken eendenlever, pittige compote van appel en gember, sinaasappel & balsamico (+ € 4,00)
OF
Gerookte heilbot, blini, mierikswortel, zure room & dille

Tussengerecht

Pompoensoep, geroosterde walnoten & gepeperde croutons

Hoofdgerechten

Hertenfilet, pastinaak, zilveruitjes, witloof, gerookte kastanje, Dianesaus & amandelkroketjes
OF
Wilde ‘vol-au-vent’ van fazant, boschampignons, krokante zwezerik, kroketjes & truffel
OF
Pladijsfilet, spruiten, schorseneren, grijze garnalen, bieslooksausje & Nicola aardappelen

Desserten

Verloren brood met Nutella & peer
OF
Belgische kazen, notenbrood, salsa van selder & appelchutney

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).