skip to Main Content

Voorgerechten

Wildpaté met een chutney van witloof, Vondelmolen peperkoek & rode biet
OF
Gebakken coquilles op de Green Egg, knolselder & limoenboter
OF
Scampi op Cleophas wijze

Tussengerecht

Uiensoep met gerookt spek & kaaskorstjes

Hoofdgerechten

Geroosterde staartvis met beukenzwam, pompoenrisotto & blanke botersaus
OF
Hazenrug met peterseliewortel, spruitjes, puree van gerookte aardappel & Grand Veneursaus
OF
Fijn visassortiment met natuuraardappelen

Desserten

Gepocheerde peer met steranijs, kaneel & amandel
OF
Kaasassortiment met compote van ananas en rozemarijn & een Wijnthousiast wijnbroodje (+ € 3,00)

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).