skip to Main Content

Voorgerechten

Opdorpse hoppescheuten, gepocheerd ei, grijze garnalen, mousseline & kervel (+ € 5,00)
OF
Kalfstartaar, zoetzure groentjes, schuim van pickles & frisse kruiden
OF
Gerookte zalm, blini, mierikswortel, zure room & dille

Tussengerecht

Soepje van zoete aardappel met gerookte kip

Hoofdgerechten

Victoriabaars met kruidenkorst, gekonfijte prei, butternut pompoen, jus van vadouvan & kasteelaardappelen
OF
Suprème van maïskip, spinazie, shiitake, jus van gevogelte met dragon & gepofte aardappelen
OF
Fijn visassortiment met grijze garnalen, frisse kruiden, zachte roomsaus & kasteelaardappelen

Desserten

Millefeuille van vanille, mango en een cremeux van chocolade
OF
Tiramisu met speculoos & sinaasappel

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).