skip to Main Content

Voorgerechten

Hoppescheutjes uit Opdorp met hoeve-ei, waterkers & zalmkaviaar (+ € 5.00)
OF
Handgesneden tartaar met kogelbiefstuk, béarnaise, rode biet & krokante parmezaan
OF
Gerookte heilbot met peterselie, rode ui & toast

Tussengerecht

Uiensoep met mosterd & knoflook

Hoofdgerechten

Hondshaai in ’t groen, bloemkool & kasteelaardappeltjes
OF
Iberico varkenshaasje, mousseline van erwt, wortel, laurieraardappelen & bordelaisesausje
OF
Stoofpotje van vis met warme groenten & aardappel

Desserten

Witte chocolade, exotische vruchten, rozemarijn & kokos
OF
Frangipane stijl Cleophas

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).