skip to Main Content

Voorgerechten

Sint-Jacobsvrucht dun versneden, gerookte paling, Oosterse rode biet & wakame
OF
Bosduif, pastinaak, dooierzwam & port
OF
Terrine van eendenlever, rode biet, Vondelmolen peperkoek & vanille (supplement + € 4,00)

Tussengerecht

Spinaziesoep, zure room & broodfrietjes

Hoofdgerechten

Hertenfilet, aardpeer, witloof, gerookte kastanje, zilveruitjes, Dianesaus & amandelkroketjes
OF
Dorade royal, zandwortel, gebraiseerde venkel, Duchesse aardappelen & mousseline met mosterd
OF
Gebakken zalm, Duglérésaus, grijze garnaaltjes & Duchesse aardappelen

Desserten

Beignet van appel, karamel, ijs van vanille & amandelen
OF
Tiramisu met speculoos & sinaasappel

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 pp
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 pp