skip to Main Content

Voorgerechten

Slaatje van Malderse asperges met gepocheerd ei, gerookte zalm, crumble van tomaat & cremeux van gerookte oude kaas
OF
Malderse asperges met mimosa van ei, peterselie & geklaarde boter
OF
Tartaar van krab, gerookte aardappel, groene appel, zure room & avruga

Tussengerecht

Velouté van asperges met gedroogde ham & croutons

Hoofdgerechten

Zeebaars met gewokte Malderse asperges, tuinbonen, lardo, blanke botersaus, kervel & Roseval aardappelen
OF
Lamsfilet met kruidenkorst, groene asperges, paprika, zuiderse gratin & jus van rozemarijn
OF
Steak tartaar in de keuken bereid met sla & verse frietjes

Desserten

Structuren van Belgische aardbeien, limoen & ruby chocolade
OF
Crème brûlée op klassieke wijze

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).