skip to Main Content

UITGEZONDERD VALENTIJNSAVOND 14 FEBRUARI, zie valentijnsmenu)

Voorgerechten

Gravad lax, toets van Hendrickx gin, komkommer, dille & zuurdesem
OF
Zeebaars, raap, pompoen, walnoot & mousseline van champagne
OF
Rundscarpaccio, rucola, pesto van basilicum & gerookte parmezaan

Tussengerecht

Witloofsoep met grijze garnalen & Granny Smith

Hoofdgerechten

Skrei, kroketje van brandade, bereidingen van bloemkool, spinazie, blini van aardappelen & citroensausje
OF
Kalfsfilet, structuren van wortel, rode ui, béarnaise van Pickles & krokante Nicola aardappelen
OF
Gebakken zalm, duglérésausje, grijze garnalen & Duchesse aardappelen

Desserten

Chocolade brownie en ganache van chocolade, wijnappelsien & kruidnagel
OF
Tarte tatin met appel & vanille

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).