skip to Main Content

Voorgerechten

Gerijpte en gemarineerde carpaccio van Simmenthal, rode en gele biet & krokante parmezaan
OF
Sint-jacobsvrucht, karnemelk, venkel, enoki paddenstoel & boter van gerookte tijm
OF
Kaaskroketjes met gefruite peterselie & citroen

Tussengerecht

Bouillon van gebrande ui, bloedworst & lardo

Hoofdgerechten

Schelvis, witloof, breydelspek, stoemp van savooi & mousseline van mosterd
OF
Gegrild speenvarken, rode kool, appel, knolselder, gratin aardappelen & rode wijnsaus
OF
Scampi met sausje van lookroom, sla & verse frietjes

Desserten

Trifle van vanille, amandel, mandarijn & chocolade
OF
Belgische kazen, notenbrood, salsa van selder & appelchutney (+ € 4,00)

Menu Cleophas 3 gangen € 45,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 52,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).