skip to Main Content

Voorgerechten

Rundspastrami met zout-zuur van rode kool, komkommer & mosterd
OF
Open ravioli met rivierkreeft, spinazie & jus van schaaldieren
OF
Cleophas’ toast champignon

Tussengerecht

Wortel- en pastinaaksoep met vadouvan & croutons

Hoofdgerechten

Geglaceerde kalfswang met butternut pompoen, gegrilde pastinaak, kroketje van hazelnoot & zachte kruidnageljus
OF
Schelvis met een crème van witte kool, prei, soezen & een sausje van Champagne
OF
Filet van Bressekip met witloof, spruitjes, kroketten & een romige jus

Desserten

Crèpe Suzette ‘Oud & Nieuw’
OF
Vanille en chocolade ijsje met warme chocoladesaus

Menu Cleophas 3 gangen € 47,00 p.p.
Menu Cleophas 4 gangen € 53,00 p.p.

Mogelijkheid tot het nemen van aangepaste wijnen (vanaf 2 personen) of een drankenformule (vanaf 10 personen, zie “groepsformules”).